keskiviikko 20. helmikuuta 2013

lyhyet kuulumiset

Elossa ollaan vaikkei joskus siltä tunnukkaan, mut eli en oo tehny postausta miljoonaan tsiljoonaan vuoteen, okei okei kolme viikkoo on edellisestä, mutta kuiteski... ja syy on se etten oo tehny mitää enkä oo jaksanu alkaa väsätä postinkia ja muutenki ollu vaa kauhia hoppu joka suuntaan. Onneks nyt saa silti sillai chillisti ottaa ku kerran loma on. 

Mutta asiasta a asiaan b. Huomenna lähetään paardi tyttöjen kans laivalle, jihuu niin huikeeta. Oon oottanu yht laiva matkaa melkein puol vuotta ihan kipinöis ja juu pompin maan ja taivaan välillä ku pääsen sinne !! Jotku varmaan ihmettelee et miks ihmees oon näin innoissani mut tosiaan oon ollut viimeks laivalla kolme vuotta sitten eli tää on mun elämässä jo jotain extriimiä. Äää en jaksa oottaa. 


Kuvia ei ei tähän postaukseen tule, koska luurini ei halua tehdä yhteistyötä tän koneen kanssa taaskaan eli tota kuvaton postaus, ( no yks vidiou) shit kuin tylsää. No mut vaihtelu virkistää... 

Tämä tyttö lähtee nyt unten maille, vaikkei tosiaan väsytä. Mut pakko se on et huomen jaksaa touhuta eli hyviä öitä kaikille !

-Henna 


1 kommentti: